Arkadaşlarınızı daha önce Snapchat Hikayelerine ortak çalışan olarak ekleyebildiniz ( Özel Hikayeler aracılığıyla), ancak şimdi Snapchat, ortak çalışan ekibinizi yalnızca arkadaşlarınızın ötesine…
Arkadaşlarınızı daha önce Snapchat Hikayelerine ortak çalışan olarak ekleyebildiniz (Özel Hikayeler aracılığıyla), ancak şimdi Snapchat, ortak çalışan ekibinizi yalnızca arkadaşlarınızın ötesine genişletmenize izin veriyor. Snapchat yeni özelliği hakkında her şey!

Çarşamba günü Snapchat, bir Hikayeye arkadaş eklemenize ve bu arkadaşların arkadaşlarını da Hikayeye eklemesine izin veren Paylaşılan Hikayeler adlı yeni bir özelliği tanıttı. Snapchat, yeni özelliğin, kullanıcıların "Snap'ı sevdikleri içerik etrafında topluluk oluşturması" için bir yol olduğunu iddia ediyor. Bir Paylaşılan Hikayeye katılan herkesin o hikayeye ekleme yapmasına izin verilir.
Ancak Paylaşılan Hikayeler özelliği, Hikayelerinizi çok iyi tanımadığınız kişilerle (arkadaşlarınızın arkadaşlarıyla) paylaşmayı içerebileceğinden, Snapchat, katıldığınız bir Paylaşılan Hikayede biri varsa bilgilendirilmek gibi güvenlik önlemlerinin dahil edildiğini söylüyor. Engellediniz ve içerik denetleme (otomatik dil algılama ve "topluluk inceleme araçları" ile). Paylaşılan Hikaye anlık görüntüleri de 24 saat sonra silinir. Ve Paylaşılan Hikayeler özelliğinin sohbet işlevi yoktur. Paylaşılan Hikayeler özelliği şu anda Snapchat uygulamasında mevcuttur. Nasıl bulacağınız aşağıda açıklanmıştır:
Unutmayın, bu seçeneği seçmek, o Hikayeye katılan herkesin onu görmesi, eklemesi ve kendi arkadaşlarını ona davet etmesi anlamına gelir. Bir Hikayeyi yalnızca birkaç arkadaşınızla (işbirliği olmadan) paylaşmayı tercih ediyorsanız, bunun yerine Yeni özel hikaye seçeneğini belirleyin.
Yorum yapmak için giriş yap.
Henüz yorum yok. İlk yorumu sen yap!
Oyun ve espor dünyasından özel içerikleri e-posta ile al




