League of Legends hesabınızı silmeyi düşünüyor ancak bunu nasıl yapacağınızdan gerçekten emin değil misiniz? İşte sizler için bir rehber.
League of Legends hesabınızı silmeyi düşünüyor ancak bunu nasıl yapacağınızdan gerçekten emin değil misiniz? İşte sizler için bir rehber. Sonunda oyuncuların düşmanın ilk kanından sonra rahatsız olmalarından veya her oyunda Yuumi'nin yüzünü görmelerinden bıktıysanız, işte LoL hesabınızı kalıcı olarak silmek için izleyebileceğiniz bazı basit adımlar karşınızda.
Riot, League of Legends oynamaktan sıkılan oyuncular için iki seçenek sunuyor. Seçeneklerden biri hesabınızı devre dışı bırakmaktır. Hesabınızı devre dışı bırakırsanız, Riot tüm kullanıcı verilerinize erişmeye devam eder, ancak devre dışı bırakıldığında oyunu oynayamazsınız. Ancak, tekrar oynamaya hazır olduğunuzda hesabınızı yeniden etkinleştirebilirsiniz.
Diğer seçenek ise hesabınızı silmektir. Hesabınız silindikten sonra işlemi geri alamazsınız. Ayrıca, hesaba bağlı tüm veriler silinecektir. Bu, bunu yapmadan önce hesabınızı silmek istediğinizden yüzde yüz emin olmanız gerektiği anlamına gelir. Burada iyi bir seçenek, hesabınızı bir süreliğine devre dışı bırakmak olabilir ve seçiminizden memnunsanız, daha sonra silmeyi seçebilirsiniz.

Hesabınızı silmeden önce, bilmek isteyebileceğiniz bazı şeyler var. Öncelikle LoL hesabınızı silerseniz VALORANT , Wild Rift ve Legends of Runeterra gibi o Riot hesabına bağlı diğer tüm oyunları da silmeniz gerekir . Yani temelde LoL hesabınızı teknik olarak silemezsiniz. Bunun yerine sildiğiniz şey Riot hesabınızdır.
Satın aldığınız her şey iade edilmeyecektir. Bu, hesabınızı silerseniz, tüm görünümler, renkler, vb. tamamen yok olur ve paranızı geri alamazsınız.
Hesabınızı kalıcı olarak silmeden önce bilmeniz gereken bir diğer önemli şey de, silme işlemi sona erdiğinde tüm verilerinizin silindiği ve hesabınıza bir daha erişemeyeceğinizdir .
Hesabınızı silmek istediğinizden hala eminseniz; okumaya devam edebilirsiniz. İşte Riot hesabınızı silmek için dört basit adım.
30 günlük silme işlemi bittiyse hesap silme işlemini geri alamazsınız. Bunun nedeni, Riot'un silinen hesaba bağlı tüm bilgileri silmesidir, bu nedenle, bir kez gittikten sonra bunu geri getirmenin bir yolu yoktur.
Bu 30 günlük silme işlemi sırasında kararınızdan pişman olursanız, hesabınızı geri almak istiyorsanız hızlı hareket etmelisiniz . Silme işlemini başlattığınızda, silme onayı içeren bir posta aldınız. Bu mailde ayrıca 30 gün içerisinde yaptığınız seçimden pişman olursanız tıklayabileceğiniz bir link de bulunmaktadır.
İşlem tamamlanmadan en fazla beş gün önce silme işleminin geri alınmasını talep etmeyi başarırsanız, hesabınızı geri alabilirsiniz , ancak bu garanti edilmez. Hesap silme işlemini ne kadar erken geri alırsanız, silme işleminin iptal edilme olasılığı o kadar artar. Silme işleminin bitmesine sadece beş gün kaldığında, hesabınızı geri alamazsınız.
LoL, TFT ve VALORANT sever bir oyun sever ve oyuncu. Mobil platformlarda ise tam bir Clash of clans hastası.
Yorum yapmak için giriş yap.
Henüz yorum yok. İlk yorumu sen yap!
Oyun ve espor dünyasından özel içerikleri e-posta ile al




